Een brief aan de weefster

Fair Fabrics tapijt op maat

Afgelopen zomer heeft Fair Fabrics, in opdracht, een nieuw vloerkleed ontworpen en in een beperkte oplage laten maken, samen met onze vakmensen in Tunesië. In een vorig nieuwsbericht hebben wij uitgebreid verteld over deze weefster Sihem en haar coöperatie. En ook waarom we zo blij zijn om – juist in deze bijzonder uitdagende omstandigheden – met elkaar te kunnen samenwerken.

Onlangs heeft een klant ons gevraagd om het tapijt in een ander kleurpallet te laten maken en in een grotere maat, zodat hij precies in het bestaande interieur zou passen. Onze vormgeefster heeft daarop een kleurvoorstel gedaan en het ontwerp aangepast, een andere maat verandert namelijk ook de verhouding en patroonuitvoering.

Design: Fair Fabrics – Willemiek van Kuijlenborg

Terwijl de klant geduldig aan het wachten was totdat het tapijt klaar zou zijn, kregen wij een een tussentijdse update vanuit de bergen van Tunesië; een mooie film van het tapijt in de maak!

Inmiddels is het vloerkleed klaar en in Nederland aangekomen. En geleverd bij een tevreden klant, getuige deze foto. En nu gaat er weer een handgeschreven briefje van de klant in Nederland naar de maakster in Tunesië. Zo mooi kan het zijn.

>> Op onze website is meer informatie te vinden over het bestellen van een vloerkleed op maat. Neem contact met ons op als u vragen heeft: info@fairfabrics.nl