een vloerkleed op maat bestellen

Vloerkleed op maat

Heeft u een eigen ontwerp? Of wilt u een vloerkleed in een andere maat? Bij Fair Fabrics kiest u uit (bijna) alle maten, kleuren, materialen en technieken. Wij maken het voor u.

Kijkje achter de schermen

Wij houden u op de hoogte tijdens het maakproces. Bijvoorbeeld door een foto te sturen van de ontwikkeling. Zo krijgt u een kijkje achter de schermen en ziet u hoe uw vloerkleed wordt gemaakt. 

Bel of bezoek ons voor advies

U heeft een tapijt in gedachten, maar hoe laat u het ontwikkelen? Wij werken al 10 jaar intensief samen met onze producenten en kennen hun technieken en materialen. Bel of mail ons gerust voor advies of een (online) afspraak.

Handwerk

Elk product dat wij maken is net iets anders. Schrik niet als de kleur of maat (maximaal 5%) lichtelijk afwijkt. Het maakt uw product juist uniek.

Maatwerk producten kunnen niet worden geretourneerd.

Bestellen

De prijs is afhankelijk van de maat, het gekozen materiaal en de gebruikte techniek. Zodra duidelijk is wat uw wensen zijn ontvangt u van ons een offerte. Pas na uw akkoord gaat u een financiële verplichtingen met ons aan. Wij vragen dan een aanbetaling van 30% .

Levertijd

Elk tapijt dat u bij ons besteld wordt eerlijk en ambachtelijk gemaakt. Lees: met de hand geweven en geknoopt. Houd daarom rekening met een levertijd van minimaal 6 tot 8 weken.