Top 100 vrouwen in sociale ondernemingen

Top 100 Women Social Entrepreneurs Euclid Karin Kandt-Reinders

Top 100

Onze oprichter Karin Kandt-Reinders is door het Euclid-netwerk uitgeroepen tot één van de 100 top vrouwen in sociaal ondernemerschap en sociale innovatie in Europa.

Euclid Network

Euclid Network’s (EN) Top 100 Women in Social Enterprise initiatief geeft een platform aan vrouwen die bijdragen aan de samenleving met hun innovatie en ondernemerschap. In de geest van het empoweren van vrouwelijke leiders in Europa en het versnellen van vooruitgang naar een wereld met meer gendergelijkheid, viert deze zorgvuldig samengestelde lijst vrouwen in de sociale ondernemingssector, belicht hun impactreis en prestaties en verbindt ze om elkaar te inspireren en van elkaar te leren.

Fair Fabrics logo Euclid Network

Deskundige jury

Na meer dan 900 sollicitaties te hebben ontvangen van ongelooflijke vrouwelijke leiders in het Europese ecosysteem van sociale ondernemingen, heeft EN samen met een deskundige jury de lijst samengesteld van de Top 100 vrouwen in sociale ondernemingen die in 2023 een significante sociale en/of ecologische impact hebben aangetoond.

Euclid network Jury Top 100

Sectorleiders

Onder deze zorgvuldig uitgekozen groep vrouwen bevinden zich oprichters, CEO’s, managers, initiatiefnemers en inspirerende leiders die ongelooflijke bijdragen leveren aan het opnieuw uitvinden van de samenleving en gendergelijkheid in Europa en daarbuiten. De lijst viert prestaties van vrouwelijke changemakers en belicht de rol als sectorleiders.

Fair Fabrics - artisan workshop visiting

Fair Fabrics

Je kunt het profiel van Karin en dat van haar medewinnaars verkennen: https://euclidnetwork.eu/top 100

“Mijn kapitaal als sociaal ondernemer is niet de groei van het bedrijf, maar het hebben van een prachtig en persoonlijk netwerk van ambachtelijke workshops waarbij alle betrokkenen onafhankelijk wordt gecreëerd.”

“Als oprichter van het Nederlandse interieurmerk Fair Fabrics geeft Karin leiding aan verschillende (inter)nationale teams van ambachtslieden en specialisten. De sociale onderneming is opgericht in 2011 en is daarmee een early adapter van een huidige generatie innovatieve en doelgerichte ondernemingen. Met Fair Fabrics slaat ze bruggen tussen ontwerpers, merken en internationale ambachtelijke workshops met traditionele ambachten en hedendaags design. Met transparante en directe samenwerkingen ontwikkelt zij samen met haar team een onderscheidende en respectvolle collectie interieurproducten zoals vloerkleden, plaids en kussens.

Internationale Vrouwendag

Fair Fabrics International-Womens-Day-2023

Internationale Vrouwendag 2023 viert de inspanningen van vrouwen en meisjes bij het vormgeven van een meer gelijke toekomst. We kunnen allemaal de vooroordelen doorbreken en helpen een meer inclusieve wereld te creëren. Laten we gerechtigheid omarmen en ons inspireren door hun succesverhalen en prestaties.

Fijne internationale Vrouwendag!

Europese Commissie en Google.org

Euclid Network wordt ondersteund door Europese Commissie en Google.org.

Fair Fabrics Google org logo
Fair Fabrics 10 years of impact LR