ZAKELIJK PARTNER

Ambachtslieden in ontwikkelingslanden een beter bestaan geven, dat lukt alleen als er bedrijven en consumenten zijn die fairtrade interieurproducten willen kopen. Daar zetten wij ons voor in. Fair Fabrics werkt samen met bedrijven om lokale producenten te steunen. Doet u mee?

Waarom samenwerken?

Het kopen en inzetten van fairtrade producten geeft bedrijven een positiever imago en grotere consumentenloyaliteit. En u onderscheidt zich met unieke interieurproducten.

Inkoop en maatwerk

Onze producten kunt u in een grote hoeveelheid bestellen. Naast onze vaste fairtrade wooncollectie, ontwerpen wij ook producten op maat. Heeft u bijvoorbeeld een vaas of tapijt op het oog, maar dan groter of in een andere kleur? Bij een minimale afname maken wij het product dat u in gedachten heeft.

Exclusief

Als zakelijk partner van Fair Fabrics kunt u interieurproducten exclusief aanbieden aan uw klanten. Denk aan een servieslijn of deken die alleen bij u te koop is. Wij ontwerpen en maken deze producten speciaal voor u.

Voor onze nieuwe Landal Beach Villa’s in Hoek van Holland waren wij op zoek naar fairtrade vazen. In Fair Fabrics ontdekten wij een goede partner om onze wens te vervullen. Alle 75 huisjes hebben nu een handgeschilderde vaas uit Marokko, met een prachtig verhaal.

Producten nodig voor een fotoshoot?

Onze fairtrade wooncollectie leent zich uitstekend voor een foto- of stylingshoot. De verschillende interieurproducten zijn gemakkelijk te gebruiken in alle soorten interieurs. Handig voor een shoot op locatie of een specifieke rubriek in een magazine. Wij adviseren u graag over de producten en het beeldmateriaal.

Klanten waar wij al eerder mee hebben samengewerkt: