Maatwerk geschenkpakketten

Laat uw kerst- of algemene cadeauset samenstellen door Fair Fabrics

Fair Fabrics - zakelijk relatiegeschenken olijf houten schalen couple set

feestelijk

Op zoek naar een impactvol cadeaupakket dat precies op maat kan worden samengesteld? Speciaal voor de jaarlijkse feestdagen heeft Fair Fabrics verschillende olijfhouten producten geselecteerd om grote en kleine pakketten te kunnen kiezen. 

Gedurende het hele jaar bieden we een ruime keuze uit maatwerk pakketten voor algemene relatiegeschenken en attenties voor uw medewerkers en klanten. 

levertijd

Alle producten worden op een verantwoorde manier in Tunesië gemaakt en komen uitsluitend van hout dat afkomstig is van bomen die geen olijven meer geven. 

Neem ruim op tijd contact met ons op om uw pakket af te stemmen, zodat er voldoende tijd is voor de houtspecialisten om op uw gewenste datum te kunnen leveren. 

 

prijs

Wij kunnen pakketten samenstellen vanaf € 20,00 exclusief BTW, deze kunnen worden voorzien van een persoonlijke boodschap namens uw bedrijf of instelling.

Als wij weten hoeveel pakketten nodig zijn, wat het budget is en wanneer alles klaar moet zijn gaan wij voor u aan de slag! Neem contact met ons op als u een vrijblijvende aanvraag wil doen.