Maatwerk geschenkpakketten

laat uw cadeauset samenstellen door Fair Fabrics

Fair Fabrics relatiegeschenk olijfhout schalen fairtrade

feestelijk

Onze feestelijke pakketten bestaan uit handgemaakte producten en accessoires die ook ná de feestdagen nog lang kunnen worden gebruikt. In de andere seizoenen bieden we ook (pakketten met) algemene relatiegeschenken en attenties voor uw medewerkers en klanten.

levertijd

Houd rekening met een langere levertijd, want alle producten worden met de hand gemaakt. Het mooie is dat elk product daarmee uniek is zodat elk pakket een heel persoonlijk geschenk wordt.

prijs

Als wij weten hoeveel pakketten nodig zijn, wat het budget is en wanneer alles klaar moet zijn gaan wij voor u aan de slag! Neem contact met ons op als u een vrijblijvende aanvraag wil doen.

Fair Fabrics relatiegeschenken organic zeep fairtrade

extra

Bij al onze cadeausets krijgt de ontvanger een QR code die verwijst naar een webpagina met meer achtergrondinformatie en foto’s van het vakatelier, zodat de ontvanger precies weet waar en hoe de producten zijn gemaakt. Deze extra optie is inbegrepen in de prijs.

Handwerk

Elk product wordt met de hand gemaakt en is daarom net iets anders. Schrik niet als de maat bijvoorbeeld een klein beetje afwijkt.

persoonlijk

Een handgemaakt cadeau is een persoonlijke blijk van waardering voor uw medewerkers. Of om een prettige samenwerking met uw klanten te onderstrepen. En u draagt hiermee ook bij aan de groei van onze vakateliers.

Fair Fabrics relatiegeschenken olijf hout schalen lepels

Fair Fabrics relatiegeschenk olijf zeep fairtrade