Loper in opdracht

Fair Fabrics loper groen wit keuken keukenloper fairtrade

Ambachtelijk geweven met wol

Fair Fabrics heeft exclusief voor 1 van haar klanten een wollen vloerkleed in een gelimiteerde en uniek genummerde oplage laten maken. De loper is smal en lang waardoor hij ideaal is voor in de keuken, de gang of naast het bed. Wollen kleden isoleren goed en zorgen voor een prettige akoestiek. De lopers zijn volledig handgemaakt in een Tunesisch vakatelier, waarmee ze een eerlijk loon verdienen. 

Fair Fabrics loper groen wit atelier

Isolatie en akoestiek

Vloerkleden zijn de sfeermakers in huis en bieden veel extra comfort. Ze verbeteren de akoestiek, maken het interieur persoonlijk en isoleren zowel in de winter als in de zomer. 

De combinatie van oude technieken met dit eigentijdse patroon geeft een bijzondere sfeer in uw interieur. Vloerkleden zijn prettig voor de indeling van de woonruimte. Een grote ruimte kunt u ermee breken, terwijl een kleine ruimte met een vloerkleed juist diepte krijgt en zo groter lijkt.

Fair Fabrics loper groen wit product full

Groene loper

De loper is opgebouwd vanuit een groen kleurpallet, waar een mooi verloop van gebroken wit naar antraciet in is verweven. De fijne lengte van de loper wordt daarmee subtiel doorbroken, zonder dat het grafische streeppatroon wordt aangetast. De jarenlange ervaring van de weefsters zorgen voor strak weefwerk waardoor een vloerkleed van hoge kwaliteit ontstaat waar u jarenlang plezier van zult hebben. De weefcoöperatie in Tunesië werkt ondertussen aan de groei en professionalisering van hun vakatelier. 

Vloerkleed met impact

Tunesië heeft een turbulente tijd achter de rug met o.a. de hoogste Covid-19 besmettingscijfers van het gehele Afrikaanse continent, maar ook nationale en internationale politieke onrust. Het inkomen van vele vakateliers is vaak weg gevallen door de recente economische neergang. Met deze bijzondere samenwerking tussen 1 van onze klanten en Fair Fabrics kon de weefcoöperatie in Tunesië 2 maanden lang van werk worden voorzien met een eerlijke prijs, een vloerkleed met veel impact.

Maat: 80 x 220 cm
Materiaal: wol (90%) op katoen
Verkrijgbaar bij NRC webwinkel: € 359,-

UITVERKOCHT, NABESTELLEN KAN VIA ONDERSTAANDE LINK
(inclusief BTW en bezorging aan huis)

Fair Fabrics loper groen wit 2