De reis is geboekt! Fair Fabrics gaat over een paar maanden naar Sri Lanka. Op zoek naar mooie coöperaties, interessante organisaties en bijzondere producten.

Wat brengen de lokale ambachten en kunnen we samen iets moois gaan ontwikkelen voor de nieuwe collectie? En waar kan de ideale vorm precies worden ontdekt die past bij de samenwerking? Welk materiaal, soort product, en welke techniek.

Maar het meest benieuwd ben ik nog naar de mensen achter de producten. Waar komt hun interesse, kunde en expertise vandaan? Zijn ze organiseert, of werken ze individueel. En, zijn er mogelijkheden tot een samenwerking om nieuwe producten te ontwerpen?

Maar ook zijn we geïnteresseerd in hun persoonlijke verhalen. Hoe leven deze Sri Lankanen, is hun ambacht een serieuze bron van inkomsten, hebben ze familie, hoe is hun gezondheid en hebben ze een opleiding gehad die ze verder op weg kan helpen?

Fair Fabrics is dus op zoek naar organisaties, coöperaties, maar ook individuele producenten.

Suggesties? Mail dan naar:   info@fair-fabrics.nl

Fair Fabrics cooperatie Marokko